zavese-po-meri/_MG_1

Zavese

Naša zgodba se je pričela pisati z izdelavo zaves po meri, na kar smo izredno ponosni. Ravno ta dolgoletna tradicija in bogate izkušnje so nas pripeljale do tu, kjer smo danes.

Trudimo se, da vam ponujamo nove trende vzorcev in materialov zaves. Na izbiro jih imate kar več tisoč. Pomembno nam je, da je celoten postopek izbire zaves, za vas, karseda enostaven. Zato boste pri nas deležni strokovne pomoči pri izbiri zaves po vaši meri in vaših željah.

Poleg zaves lahko izbirate tudi med široko izbiro karnis oz. vodil, ki se bodo prilegale vašemu domu in dopolnile vaš dizajn in estetsko podobo.

Zavedamo se, da vam je lahko sam postopek težek oziroma ne veste kje začeti. Brez skrbi, poskrbeli bomo, da bodo zavese točno take kot si jih želite in pri vas na domu, po predhodnem dogovoru, opravili izmero.

Zavese po meri šivamo po enakih postopkih kot nekoč, kar nas odlikuje in razlikuje od ostalih. Naše šivilje šivajo samo za vas! Ko so zavese končane, pa vas kontaktiramo in po potrebi opravimo tudi montažo.

Seveda pa lahko v naši trgovini opravite tudi informativni izračun, za katerega potrebujemo dve meri:

1. Širina odprtine za okno/vrata oz. stene ali obstoječe karnise

2. Višino okna oz. stropa

Zavese so pomembne ne le zaradi svoje funkcionalnosti, temveč tudi iz estetskega vidika. Zavese imajo pomembno vlogo v našem domu, saj nam nudijo intimnost in zastirajo svetlobo, hkrati pa dopolnjujejo ter izpopolnijo vaš slog in vaš dom.

Poleg zaves šivamo tudi okrasne blazine po meri in tako boste še lažje povezali zavese s prostorom.
Včasih je težje uskladiti in urediti celostno podobo prostorov, tudi tukaj vam lahko pomagamo in svetujemo, zato nas obiščite v naši trgovini in se prepričajte sami!

Za vse dodatne informacije smo vam na volja preko e-mail naslova zavese@velana.si ali telefonski številki 041 656 500.

Nekaj naših referenc

zavese-po-meri/_MG_1 zavese-po-meri/IMG zavese-po-meri/IMG_1 zavese-po-meri/_MG zavese-po-meri/Velana---urejanje-slik-za-splet zavese-po-meri/Velana---urejanje-slik-za-splet_1 zavese-po-meri/zavese zavese-po-meri/velana_living_zavese_po_meri_9 zavese-po-meri/velana_living_zavese_po_meri_2 zavese-po-meri/velana_living_zavese_po_meri_10 zavese-po-meri/velana_living_zavese_po_meri_4 zavese-po-meri/velana_living_zavese_po_meri_6 zavese-po-meri/velana_living_zavese_po_meri_5 zavese-po-meri/Beam_JA7105 zavese-po-meri/Dan_JA1048 zavese-po-meri/Filo_JA6134 zavese-po-meri/FRANJA-JA7099-080 zavese-po-meri/Gallery_JA6158-075_HR zavese-po-meri/Legere_JA6127 zavese-po-meri/Naturia_JA6124 zavese-po-meri/Pam_JA6136-051_HR zavese-po-meri/Ray-JA8066-030 zavese-po-meri/RONDA-JA7104-090 zavese-po-meri/Brace_JA7102 zavese-po-meri/Samson_JA1060-061_HR zavese-po-meri/Simply-JA6129-031 zavese-po-meri/Cadena-JA6128-090 zavese-po-meri/ColourStripe_JA7120-032_HR zavese-po-meri/Contemporary_M01