Pomoč pri nakupu

V nadaljevanju je opisan proces nakupa v spletni prodajalni Velana Living. V primeru, da imate še katera vprašanja v zvezi z nakupom nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na povezavi Kontakt.

 

NAKUPOVANJE NA SPLETU

Nakupujete lahko tako registrirani uporabniki, kot tudi uporabniki, ki niste registrirani. Produkte hitro in enostavno dodate v košarico s klikom na gumb ''DODAJ V KOŠARICO'' (1). Dodate lahko poljubno količino izdelkov. Registrirani uporabniki lahko artikle označite tudi kot priljubljene izdelke za hitrejši pregled.

1. Registrirani uporabniki lahko označite svoje priljubljene artikle za hitrejše nakupovanje in pregled s tem, da kliknete na ikono "srčka"(2), na enak način lahko izdelek izločite iz priljubljenih izdelkov. Izdelki med priljubljenimi ostanejo tudi, če se iz spletne strani odjavite.

2. Če želite izdelek dodati v košarico se ni potrebno prijaviti v sistem. Za dodajanje kliknete na ikono "DODAJ V KOŠARICO" (1), ki se nato obarva. Pred dodajanjem izdelka v košarico, lahko tudi določite količino s pritiskom na ''+'' ali ''-'' (3).

 

KOŠARICA

Za pregled košarice kliknete na ikono košarice (1) v zgornji vrstici in odpre se vam spodnja slika. Tu lahko spreminjate vsebino košarice, pregledate artikle v košarici ali se vrnete na nakupovanje.

Za odstranitev artikla iz košarice označite polje (2) in košarica se bo avtomatsko posodobila.

Za spreminjanje željene količine spremenite polje količina (3) in košarica se bo avtomatsko posodobila.

 

PRIJAVA IN REGISTRACIJA

Za prijavo oz. registracijo kliknete na ikono osebe (1) v zgornji vrstici in vpišete svoje podatke.

Prijava - za prijavo vpišite svoj e-mail, s katerim ste se registrirali na spletno stran, ter geslo, ki ste ga določili ob registraciji.

Pozabljeno geslo - v primeru da ste geslo pozabili, sledite povezavi "Ste pozabili geslo?" (2) in v naslednjem koraku vpisati e-mail naslov, s katerim ste se registrirali v sistem. V nekaj minutah boste na vpisani mail prejeli boste povezavo za nastavitev novega gesla.

Registracija - če še niste registrirani, to lahko storite kadarkoli. Ko se želite registrirati, kot uporabnik izberete "Registracija" (3), nato izpolnite polja za registracijo. Vse podatke, razen elektronske pošte, je možno kasneje tudi spremeniti.

 

DOSTAVA IN PLAČILO

Pri dostavi in plačilu imate na izbiro več možnosti. Podatke za dostavo izpolnite sami ali pa vam jih izpolni spletna stran glede na vaše registracijske podatke. V kolikor je prišlo do spremembe jih lahko še vedno spremenite.

Izbrati morate način dostave ter način plačila. Plačilo po povzetju je možno le ob osebnem prevzemu v naši poslovalnici.

V primeru, da želite prejeti račun na drug naslov kliknite na polje "Vpišite drug naslov za račun" (1) in prikažejo se vam dodatna polja za željeni naslov. Tukaj lahko izberete tudi račun za pravne osebe.

Na desni strani imate vsebino vašega naročila (2), pod katerim imate polje za vnos promocijske kode. In ceno navedeno z DDV-jem.

Pred zaključkom nakupa odkljukate polje s ''Pogoji poslovanja'' (3).

Ko izpolnite vse podatke in polja, pritisnite na gumb ''ODDAJ NAROČILO'' (4), s katerim se zavezujete k plačilu oddanega naročila.

 

POTRDILO O ODDANEM NAROČILU 

Ko zaključite s plačilom svojega naročila, boste na mail prejeli potrditveno sporočilo, kjer bo navedena tudi vsebina naročila.

V primeru osebnega prevzema, boste prejeli mail in sms sporočilo o možnosti prevzema.