Dostava in plačilo

Spletna trgovina Velana Living vrši dostavo preko dostavljalca Pošta Slovenije d.d. (v nadaljevanju: dostavljalec), kupljeno blago je dobavljivo običajno v petih (5) delovnih dneh, če ni drugače označeno. Če kupca v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzame v skladu z navodili dostavljavca. V primeru, da se rok dostave nepričakovano podaljša, vas bomo obvestili preko telefona ali e-pošte.

V STVL želimo ugoditi vsem kupcem, zato kupljeno blago dostavimo na njihov naslov kamorkoli v Sloveniji.

Stroški poštnine se razlikujejo po velikosti in teži izdelka. Poštnina za izdelke oz naročila do 2kg znaša 2,90 €, do15 kg 7,99 € in do 31,5 kg 17,99 €. Za izdelke, ki so težji, se dostava vrši po dogovoru.

Pri plačilu kupnine po povzetju pri dostavljalcu s POS terminalom se kupcu zaračuna provizija, ki jo dostavljalec zaračuna v imenu banke ponudnice storitve plačevanja preko POS terminala, razen pri plačilu z gotovino.

Osebni prevzem je možen v poslovalnici Velana Living za vse izdelke. Izdelki, ki so izbrani za osebni prevzem se rezervirajo za obdobje 7 dni. V primeru, da stranka blaga ne prevzame ga upravljalec STVL vrne v redno prodajo v poslovalnici in v STVL.